Update in verband met Corona

Dicht

Bazar54 is het laatste half jaar volledig dicht geweest. Een tijd mochten er alleen spullen gebracht worden. In nood gevallen hebben we pakketjes gemaakt voor de klanten of mochten ze even binnen om zelf een pakketje uit te zoeken. Vanwege veiligheid redenen hebben we dit met slechts enkele vrijwilligers gedaan.

Corona proof open

Sinds er weer op afspraak in Nederland gewinkeld mag worden, mag dat bij ons ook weer. We willen Corona proof iedereen de gelegenheid geven om weer mee te doen in Bazar54. Maar zoals je begrijpt kan niet iedereen tegelijk zoals voorheen. En misschien is jou situatie ook veranderd en wil je op een andere dag wel andere dingen doen.

Op maandag of vrijdag ( 11.00 - 14.00) kan je helpen met het aannemen, uitzoeken, schoonmaken en wegbrengen van de kleding en spullen die gebracht worden. En er zijn altijd kleinere klusjes die gedaan kunnen worden. Zoals inpakken van lakens, uitzoeken of puzzels kompleet zijn, bundels maken van hangers, stofzuigen of ramen lappen en ga zo maar door. Op dinsdag is de verkoop weer begonnen tussen 11.00 en 14.00 uur.

Koffie drinken

Op iedere afdeling mag er 1 vrijwilliger staan. Er is jammer genoeg nog geen koffie drinken. Er zijn natuurlijk altijd wat schoonmaak klusjes te doen. Verder is er hulp nodig bij het inpakken van de tassen van de klanten. Of wat er op de andere dagen is blijven liggen.

Mail ons

We horen graag hoe het met je gaat en wanneer je weer beschikbaar bent voor Bazar54. Stuur ons dan even een mailtje naar : info@bazar54.nl